Константінос Паспатіс Посилання | Навігаційне...


Грецькі тенісистиБронзові призери літніх Олімпійських ігор 1896Грецькі бронзові олімпійські медалістиТенісисти на літніх Олімпійських іграх 1896Уродженці ЛіверпуляНародились 5 червняНародились 1878Померли 14 березняПомерли 1903Померли в Афінах


грец.5 червня1878ЛіверпульВелика Британія14 березня1903АфіниГреціягрецькийтенісистлітніх Олімпійських ігор 1896АфінахбританцяДжорджа РобертсонаАрістідіса АкратопулосаКонстантіносом АкратопулосомДжону Пію БоландуугорцемМомчилу ТапавіцеюЕвангелосом РаллісомДіонісіосу КасдаглісуДеметріосу Петрококкіносу














Олімпійські медалі

Теніс

Представник Греція Греція

Бронза

1896, Афіни
Одиночний розряд

Константінос Паспатіс (грец. Κωνσταντίνος Πασπατις, 5 червня 1878, Ліверпуль, Велика Британія — 14 березня 1903, Афіни, Греція) — грецький тенісист, бронзовий призер літніх Олімпійських ігор 1896 в Афінах.


Константінос Паспатіс брав участь і в одиночному, і в парному тенісних турнірах Олімпійських ігор. В одиночному він виграв у першому раунді і в чвертьфіналі у британця Джорджа Робертсона і грека Арістідіса Акратопулоса (не плутати із Константіносом Акратопулосом) відповідно, однак у півфіналі він програв майбутньому чемпіону британцеві Джону Пію Боланду, і посів третє місце разом з угорцем Момчилу Тапавіцею, оскільки матч за третє місце не проводився.


У парному турнірі Константінос Паспатіс виступав разом з іншим греком Евангелосом Раллісом, однак у першому ж раунді турніру вони програли іншим грекам Діонісіосу Касдаглісу і Деметріосу Петрококкіносу.



Посилання |



  • Константінос Паспатіс на sports-reference.com (англ.)



Popular posts from this blog

As a Security Precaution, the user account has been locked The Next CEO of Stack OverflowMS...

Список ссавців Італії Природоохоронні статуси | Список |...

Українські прізвища Зміст Історичні відомості |...