Дітки в порядку Зміст Сюжет | У ролях | Примітки |...


Фільми 2010Фільми — лауреати премії «Золотий глобус» за найкращий фільм — комедія або мюзиклЛауреати премії «Тедді»Кінокомедії 2010Кінокомедії СШАНезалежні фільми СШАФільми Лізи ХолоденкоФільми на лесбійську тематикуЛГБТ-фільми СШАФільми на тематику бісексуальностіФільми США 2010


англ.комедія2010 рокуЛізи ХолоденкоАннетт БенінгДжуліанн МурМарк РуффалоМіа ВасіковськаДжошуа ХатчерсонПівденної Каліфорніїдонорської спермиландшафтний дизайнерПариж горитьГолоси з фронтуЖиття в СільверлейкеКамінг-аут під вогнемЕрі крейди крейдиСвяткуванняПрекрасні митіНа Англію прощальний поглядВажкий ударПоправка №9










































































Дітки в порядку M:

The Kids Are All Right

Kids are all right poster.jpg
Жанр
Комедія
Режисер
Ліза Холоденко
Продюсер
Джеффрі Леві-Гінт
Гері Гілберт
Джордан Горовіц
Селін Ретрей
Даніела Теплін Лундберг
Філіпп Геллман
Сценарист
Ліза Холоденко
Стюарт Блумберг
У головних
ролях

Аннетт Бенінг
Джуліанн Мур
Марк Руффало
Міа Васіковська
Джошуа Хатчерсон
Композитор
Картер Бервел
Натан Ларсон
Крейг Ведрен
Дистриб'ютор
Focus Features
Тривалість
106 хв.
Мова
англійська
Країна
Flag of the United States.svg США
Рік
2010
Дата виходу
30 липня 2010
Кошторис
4 млн. $[1]
Касові збори
29,365,490 $[2]
IMDb
ID 0842926
Рейтинг
MPAA: R
filminfocus.com/the_kids_are_all_right/

«Дітки в порядку» (англ. The Kids Are All Right) — американська комедія 2010 року режисера Лізи Холоденко. Автори сценарію Ліза Холоденко та Стюарт Блумберг. У головних ролях Аннетт Бенінг, Джуліанн Мур, Марк Руффало, Міа Васіковська та Джошуа Хатчерсон.




Зміст






  • 1 Сюжет


  • 2 У ролях


  • 3 Примітки


  • 4 Посилання





Сюжет |


Нік і Джулс — сімейна пара, що проживає в одному з передмість Південної Каліфорнії. У них двоє дітей — вісімнадцятирічна Джоні і п'ятнадцятирічний Лазер. І Джоні і Лазер були зачаті з використанням донорської сперми. Нік народила Джоні, а Джулс — Лазера. Джоні збирається виїхати до коледжу, і Лазер просить її через банк сперми дізнатися, хто був їхнім батьком. Їй вдається з'ясувати, що це якийсь Пол. У таємниці від «матусь» вони зустрічаються з Полом. Пол тримає ресторан і невелику ферму з вирощування овочів. Він не прихильник серйозних стосунків і досить легко ставиться до життя.


Нік і Джулс скоро стає відомо про Пола. Вони запрошують його на обід познайомитися ближче. Пол пропонує Джулс роботу — зайнятися як ландшафтний дизайнер ділянкою його землі. Якщо Нік працює лікарем, то Джулс ніколи не могла знайти постійного заняття. Вона намагалася вести різні види бізнесу, але не дуже успішно. Тепер вона хоче займатися ландшафтним дизайном і пропозиція Пола виявляється дуже доречною.


Простий підхід до життя Пола справляє враження на Джулс. Строгість Нік і її бажання все контролювати часто були причиною сварок, і тепер Джулс знайшла віддушину. Вона заводить роман з Полом. Діти теж продовжують спілкуватися з батьком, і Нік, якій не до вподоби спосіб життя Пола, залишається осторонь.


Нік дізнається правду і свариться з Джулс. Пол по-справжньому закохується в Джулс і пропонує їй бути разом. Діти вражені тим, що трапилося, звинувачують як матерів, так і Пола. Відносини в родині остаточно псуються. Джулс розуміє, яку зробила помилку, і щиро просить пробачити її.



У ролях |


























































 У ролях 

 Персонаж 
Аннет Бенінг
Нік
Джуліанн Мур
Джулс
Марк Руффало
Пол
Міа Васіковська
Джоні
Джошуа Хатчерсон
Лазер
Яя Дакоста
Таня
Тамара Вітмер
Офіціантка
Едді Гасселл
Клей
Зося Мамет
Саша
Кунал Шарма
Джай


Примітки |





  1. Farley, Christopher John (July 7, 2010). ‘The Kids Are All Right’: Director Lisa Cholodenko on Her New Film. Wall Street Journal. Процитовано July 14, 2010. 


  2. The Kids Are All Right Box Office Results. Box Office Mojo. Box Office Mojo. Архів оригіналу за 2013-07-09. Процитовано 2010-12-20. 




Посилання |



  • Офіційний веб-сайт


  • Дітки в порядку(укр.) на сайті Kino-teatr.ua







Popular posts from this blog

As a Security Precaution, the user account has been locked The Next CEO of Stack OverflowMS...

Список ссавців Італії Природоохоронні статуси | Список |...

Українські прізвища Зміст Історичні відомості |...